Ohjeet

On mentävä ulos, jotta voi tulla sisälle.

Peda.net ohjeet


Aivan aluksi ohjaamme sinut käyttämään Peda.net koulutusalustaa. Jotta pääset koulutukseen sisään, sinun on luotava oma tunnus ja kirjauduttava Peda.nettiin. Peda.net on Jyväskylän Yliopiston kouluille, oppilaitoksille, kunnille ja kaupungeille, sekä yrityksille luoma koulutusalusta. Voit myös kirjautua esim. Facebook tai Google - tunnuksin.Tässä linkki rekisteröitymiseen: https://peda.net/ohjeet/uusitunnus

  • Voit luoda itsellesi Peda.nettiin niin kutsutun Omatilan.
  • Se on ikään kuin oma henkilökohtainen oppimisalustasi, jota voit käyttää kaiken mahdollisen tiedon keräämiseen ja myös luomiseen.
  • Muut eivät pääse Omatilaasi, voit luoda sinne kuvapankin, kirjoittaa blogimaisesti tarinoita tai vaikkapa oppimiskokemuksiasi, kerätä reseptejä, linkkejä, tallentaa tiedostoja.
  • Voit tehdä siitä oman portfolion tms. Se on käytössäsi lopun elämääsi, niin kuin haluat. Eli se on käytössä esim. tämän verkkokoulutuksen jälkeenkin.

Tässä ohjeet Omatilan luomiseen: https://peda.net/ohjeet/omatila

Koska tahansa voit pyytää ohjeita ja apua, tai kertoa kommenttejasi 0456521725 tai info@triangleskoulutus.net


Seuraava askel:
Kun olet kirjautunut sisään Peda.nettiin, pääset tutustumaan eri koulutuksiin ja valitsemaan niistä omasi. Koulutukset ovat maksullisia, voit suorittaa maksun Paytraililla ja valita itsellesi sopivimman maksutavan.
here