Ajankohtaista

Kestetään Koronaa...


  • Voit nyt maksaa kaikki Triangles koulutuksen verkkokoulutukset verkkokaupassamme ja saat koodin, jolla koulutukset avautuvat Peda.net-oppimisympäristössä. Koulutukset ovat käytössäsi puoli vuotta.
  • Triangles Peilikortit ja kirjan avain ihmistuntemukseen saat verkkokoulutuksen tilatessasi erityishintaan! Myös toisin päin, kun tilaat kirjan ja kortit, saat verkkokoulutuksen erityishintaan!

KEVÄÄN KURSSEJA opistoissa - jos korona sen sallii:

KEVÄT 2021

Tampereen seudun työväenopisto:

23069, Elämäni kuvakortit
Sampola, T23
8.5.2021, La 10.00-17.00
 8 t, 29,00 €
SoulCollage on kuvien voimaan perustuva kollaasiprosessi itse- ja ihmistuntemukseen. Luo elämäsi yksilölliset kortit, jotka auttavat sinua löytämään tien sisäiseen viisauteesi. Työstämme kortit lehdistä leikatuilla kuvilla korttipohjille. Kuvia tai kuvallisia lehtiä voit halutessasi ottaa mukaan.

23080, Itsetunto eläkeikäisenä
Sampola, T23
13.3.2021, La 10.00-16.00
7 t, 20,00 €
Onko itsetuntosi rakentunut työn varaan? Elämä voi yhtäkkiä tuntua tyhjältä, kun työminää ei enää ole eläkkeelle jäätyä tai tultua lomautetuksi tai irtisanotuksi. Etsimme keinoja, miten voimme vahvistaa itseämme ja itsetuntoamme ilman työtä ja suorittamista.


Helsingin aikuisopisto:

Vuorovaikutus ja työelämätaidot korona-ajassa verkkokurssina

La 10.00-16.00, Su 10.00-16.00 20.-21.3.202114 t, 119,00 €


Vuorovaikutustaito vaikuttaa kaikkiin muihin taitoihin; työhyvinvointiin, työntekijöiden, esimiesten ja asiakkaiden kohtaamiseen, empaattisuuteen, tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen, eteen tulevien muutosten kohtaamiseen, johtamiseen sekä motivoimiseen. Vuorovaikutustaito onkin metataito. Arkiset vuorovaikutustilanteet työssä ja elämässä yleensä helpottuvat, kun ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä kasvaa. Haastavistakin ihmissuhteista tulee mielenkiintoisia. Itsetuntemus vahvistuu ja työn laatu paranee. Kurssilla tutkitaan kuutta erilaista tapaa vuorovaikuttaa ja pohditaan, miten voimme vuorovaikuttaa etänä tai maskin takaa, kun käytössämme on vain osa vuorovaikutukseen vaikuttavista aisteistamme.


Mielenhallintaa ja rauhaa NLP:n avulla verkkokurssina
La 10.00-16.00, 6.3.2021
7 t,
Helsingin aikuisopisto, Runeberginkatu 22-24

NLP:n harjoitusten ja menetelmien avulla opimme hallitsemaan mieltämme. Voimme käyttää mieltä hyvinvointia ja mielenrauhaa tuottavana työkaluna -ja näin muuttaa elämäämme. Mieli on loistava työkalu oikein käytettynä.

Muistimestari  verkkokurssina                                                                                                  27.2.2021 
Helsingin aikuisopisto, Runeberginkatu 22-24

Hyvä muisti on tärkeä kaikilla elämänalueilla. Monesti emme muista, koska unohtamisesta on tullut eräänlainen tapa. Kurssilla tutkimme, miten mieli toimii parhaiten, ja miten muistista voi tehdä järjestelmällisemmän. Opettelemme tehokkaita muistitekniikoita ja teemme muistia vahvistavia harjoituksia. Muistitekniikat tuovat luovia ratkaisuja oppimisen, työelämän ja arjen ongelmatilanteisiin. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kehittää muistiaan työssään, opiskelussaan tai elämässä yleensä.