Ajankohtaista

Verkkokurssit löydät verkkokaupasta ja kevään kurssien tiedot löydät täältä:


  • Triangles koulutus viettää syyslomaansa marraskuun ajan.

  • Verkkokoulutuksistani voit saada ideoita ja voit saada oivalluksia omaan elämääsi ja ajatteluusi.

  • Voit myös saada hyötyä ja iloa ihmissuhteisiisi Triangles Peilikortiteista ja opaskirjasta, jotka ovat tavattoman helppo tapa lisätä itse- ja ihmistuntemusta.

  • Eri opistoissa vetämilleni kursseille voit ilmoittautua opistojen sivuilla. Löydät ilmoittautumislinkit täältä, kunhan ne varmennetaan opistoissa. Tiedäthän, että voit osallistua minkä tahansa työväen- tai kansalaisopiston kursseille asuinpaikastasi riippumatta.

Kevään kurssien tiedot löydät täältä sitä mukaa, kun niitä varmistuu. Verkkokoulutusteni osiosta löydät koulutuksia, jotka eivät ole reaaliaikaisia, vaan voit käydä niitä koska vain.

Käy Verkkokaupassa!Kevään 2023 kursseja eri opistoissa ja verkossa:


TAMPEREEN SEUDUN TYÖVÄENOPISTO KEVÄT 2023

Poisoppimisen ja irtipäästämisen taito 230135

7.3-28.3.2023 klo 17:30-20:00 tiistai-iltaisin (31€)

Ajatellaan elämä uusiksi. Luovutaan mielen taakoista. Olemme tehneet monenlaisia elämänvalintoja. Päästetään irti turhasta. Opitaan pois epäedullisista ajattelutavoista. Toisin ajattelemalla voimme muuttaa nykyistä käyttäytymistämme. Tavoitteena on elää vahvasti ja rohkeasti omannäköistä elämää.Itse voi olla itselle mysteeri.

Omat elämänvalinnat hämmästyttävät ehkä itseäkin. Henkilöhistoriamme on moninaisten valintojen summa. Omasta henkilöhistoriasta voi löytää mallioppimista, joka on ohjannut elämää kenties vääräänkin suuntaan. Pelko ja syyllisyys, elämämme syvimmät taakat, voivat rajoittaa elämäämme.

Poisoppiminen alkaa halusta elää pelottomana ja syyttömänä, vapaana ja onnellisena juuri nyt. On nähtävä asiat sellaisenaan, muuta ne eivät ole. Pelko on seuraus. Syy on ajattelussa. Ajattelua muuttamalla saamme aikaan muutoksia käyttäytymisessämme. Tule ajattelemaan elämäsi uusiksi. Mielenhallinnan avulla, tietoisina eläen, voimme ohjata elämäämme enemmän itsemme näköiseksi ja vähitellen hioutua sielumme kaltaisiksi. Etsimme keinoja eheyttää itsemme ja elää elämäämme rakastaen ja pelosta luopuen.

https://bit.ly/3sk4QMhMuutosten lautapeli

11.3.2023 klo 10-16:00 (20€)

Pelaamme pienryhmissä henkistä peliä. Se avaa portit intuitiiviseen viisauteen. Tiedostamattomat esteet löytyvät. Peliä pelataan fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä ja sielullisella tasolla. Peli on matka itseen. Kokemuksena se on hauska ja mielenkiintoinen.

Oletko ajatellut, että voisit lisätä itsetuntemusta ja oman elämäsi ymmärrystä lautapelin avulla? Se on mahdollista Muutosten pelin (Transformation game) avulla. Elämässämme on usein tiedostamattomia esteitä ja hidasteita, jotka jarruttavat matkaamme. Ne voivat olla joko fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä tai sielullisella tasolla, peliä pelataan kaikilla tasoilla. Pelin prosessin avulla etsitään vastauksia, jotka voivat poistaa tiedostamattomat esteemme ja pääsemme etenemään elämässämme ja suuntaamaan paremmin tavoitteisiimme.

https://bit.ly/3sH19AxSymbolityöpaja 230140

18.3.2023 klo 10-17:00 (29€)

Tule luomaan SoulCollage-kortit muutamalla irti leikatulla kuvalla, jotka yhdistät intuitiivisen viisautesi ja mielikuvituksesi avulla. Käsi kädessä sisäisen viisautesi, intuitiosi ja luovuutesi kanssa saat aikaan kortteja, jotka mystisellä tavalla auttavat sinua näkemään aidon todellisen itsesi.

SoulCollage on Seena Frostin luoma menetelmä, jossa tehdään upeita kortteja omasta elämästä täysin intuitiivisesti. Teemme kortteja rakkaistamme ja rakkaillimme. Seenan sanojen mukaan ompelemme varjojamme eli eheydymme prosessin avulla. Käytämme ihan tavallisia lehdistä leikattuja kuvia ilman sanoja. Voit tuoda omia kuvia mukanasi, mutta kurssilla kuvia riittää. Mitään ennakko-osaamista sinulla ei tarvitse olla. Vain utelias mieli. Emme analysoi, emmekä psykologisoi, työskentelemme ilman sanoja. Päivä on kuin loma itsestä ja arjesta.

https://bit.ly/3MWyOiV
VAASAN KANSALAISOPISTO ALMA

Jaksaa, ei jaksa, jaksaa -verkkokurssi

9.2-23.2.2023 torstaisin klo 17:30-20:00 (21€)

Etsimme ja tutkimme toimivia tapoja jaksaa paremmin työssä tai elämässä yleensä. Tavoitteena on löytää keinoja, miten voimme luoda, rakentaa ja ylläpitää hyvinvointia elämän eri osa-alueilla. Luomme yksilöllisistä voimavaroistamme persoonaa vahvistavan roolin, joka suojaa ja antaa etäisyyttä, estää uupumista ja luo tilaa. Tutkimme miten mieltä hallitsemalla voimme hallita myös omaa jaksamistamme. Tyytyväisyys itseemme lisää voimiamme ja vähentää uupumista.

https://bit.ly/3CYd1CR


Motivoi ja motivoidu - verkkokurssi

13.2-20.2.2023 klo 17:30-20:00 maanantaisin (21€)

Opettelemme erilaisia tapoja motivoida ja motivoitua NLP:n avulla. Eri ihmiset motivoituvat eri tavoin. Kurssi sopii sinulle, joka motivoit muita töissä, harrastuksissa tai kotona, mutta myös sinulle, joka haluat oppia motivoitumaan itse paremmin. NLP:n erottelutyylit avaavat esteitä omalle ja muiden motivoitumiselle.

https://bit.ly/3DsIKO1


Itsetuntemuksen ihme - verkkokurssi

6.3-13.3.2023 klo 17:30-20:00 maanantaisin (21€)

Arkiset vuorovaikutustilanteet helpottuvat, kun ymmärrys ihmisen käyttäytymisen erilaisuudesta kasvaa. Itsetuntemus vahvistuu ja elämänlaatu paranee, kun NLP:n miellejärjestelmät avautuvat. Haastavistakin ihmissuhteista tulee mielenkiintoisia. Ihmisen käyttäytyminen on lajityypillistä, vaikka olemmekin ainutlaatuisia yksilöinä. Omat joskus omituisiltakin tuntuvat piirteet saavat selityksensä ja itsetunto kasvaa, kun löytää perustelut erilaisuudellemme ihmisinä.

https://bit.ly/3TQYIXm


Löydä oma intuitiosi - verkkokurssi

23.3-30.3.2023 klo 17:30-20:00 (21€)

Intuitio on se tuntemus, kun tiedät jonkin olevan sinulle totta, vaikka tuolle tunteelle tai tiedolle ei olisi minkäänlaista lähdettä tai järkevää selitystä. Intuitio on sisäistä näkemistä ja elämän kokonaisvaltaista kokemista. Sisäinen näkeminen tarkoittaa itsensä tuntemista niin hyvin, että voi toteuttaa omia parhaita puoliaan. Se on elämän kokonaisvaltaista näkemistä ja elämistä tässä hetkessä. Menneisyys ei toista itseään opittuina kaavoina ja totuttuina tapoina löydettyämme yhteyden intuitioomme. Intuitio voi olla pieniä arjen ohimeneviä hetkiä, mutta myös elämää mullistavia valintoja. Vahvistamme intuitiota ja opimme luottamaan siihen.

https://bit.ly/3NewLqF


Muutosten peli - lähikurssina

25.3.2023 klo 12-17:00 lauantaina (21€)

Oletko ajatellut, että voisit lisätä itsetuntemusta ja oman elämäsi ymmärrystä lautapelin avulla? Se on mahdollista Muutosten pelin (Transformation game) avulla. Muutosten peliä pelataan 2-4 hengen ryhmissä. Peli avaa portit omaan intuitiiviseen viisauteen. Elämässämme on usein tiedostamattomia esteitä ja hidasteita, jotka jarruttavat matkaamme. Ne voivat olla joko fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä tai sielullisella tasolla, peliä pelataan kaikilla tasoilla. Pelin prosessin avulla etsitään vastauksia, jotka voivat poistaa tiedostamattomat esteemme ja pääsemme etenemään elämässämme ja suuntaamaan paremmin tavoitteisiimme. Kokemus on hauska ja mielenkiintoinen.

https://bit.ly/3f6lMCG


Triangles koulutuksen verkkokursseja löydät osiosta Verkkokurssit ja Verkkokaupasta.


here