Triangles peilikirja Avain ihmistuntemukseen

Triangles Peilikorttien opaskirja - avain ihmistuntemukseen

Kirja perustuu NLP:n miellejärjestelmiin ja erottelutyyleihin. Myös ihmisen käyttäytymisteorioista Tietoisuuden kehä: Tunne, ajattelu ja tahto on vahvasti mukana.
Peilikortit on toteutettu ihmisen kättäytymistä havainnoimalla erilaisissa elämän tilanteissa. Korttipakkaus sisältää 45 laadukasta korttia, joiden toisella puolella on kuva ja toisella teksti. Tekstien avulla havainnoit omaa ja muiden kättäytymistä. Kortit on kuvattu myös kirjassa.

Kirjassa on tarkempi kuvaus kunkin käyttäytymistyylin lajityypillisyydestä. Siitä löydät myös taustaa sille, miten erilaiset käyttäytymistyylit syntyvät. Kirjassa kerrotaan esimerkein, mitä tapahtuu työelämässä päivittäin erilaisten käyttäytymistyylien törmäillessä toisiinsa.

Kirja on tutkimusmatka ihmiseen arjessa. Löydät kirjasta, et vain itseäsi, vaan myös mummot ja vaarit, lapsesi ja vanhempasi, aviopuolisosi ja rakkaimpasi, opettajasi ja esimiehesi, työkaverisi, ystäväsi ja tuttavasi, kaupan kassan ja bussikuskin. Yhtäkkiä ymmärrät heitä kaikkia paremmin. Tulet hämmästymään kuinka totta havainnot ovat.

15,00 €
here