NLP-Miellejärjestelmät - verkkokoulutus

Koulutuksessa teet oman NLP-persoonallisuustestin Triangles Peilikorttien avulla!

Tämä itsetuntemusta ja ihmistuntemusta käsittelevä verkkokoulutus pitää sisällään 8 koulutusjaksoa, jotka on toteutettu videoina, joissa voit helposti seurata esitystä dioilta ja kuunnella samalla luentoa. Videot ovat noin 15-20 minuutin mittaisia.
Koulutus vie sinut tutustumaan ihmisen käyttäytymiseen arjen eri tilanteissa. Se avaa ymmärrystä siihen, miten erilaisia olemme ajattelussa ja asenteissamme. Se osoittaa sen, miten erilailla toimimme työssä ja kotona.

Huomaat, miten monella lailla voit oppia. Se kertoo syyt sille, miksi pukeutuminen tietyllä lailla on sinulle ainut oikea tapa. Se kertoo myös siitä, miksi haluat asua niin kuin asut nyt tai mistä haaveilet.

Ja ennen kaikkea se kertoo, miten aivot ohjaavat käyttäytymistämme.. Emme ehkä olekaan niin erilaisia, käytämme vain aivojamme eri tavoin.

Koulutus on käytännönläheinen, eikä huumoriakaan ole unohdettu. Koulutus perustuu pääosiltaan NLP:hen (Neuro Lingvistig programming).

Maksettuasi koulutuksen, mailaa minulle postiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voin toimittaa sinulle Triangles Peilikortit ja opaskirjan, joiden avulla voit tehdä oman miellejärjestelmä testisi. Ne kuuluvat koulutuksen hintaan.

Jos vielä epäröit, niin katso maksuton esittelyvideo:

https://peda.net/tv/maiji/1-jakso59,00 €
here