Triangles Peilikortit ja kirja Avain ihmistuntemukseen

Tee Tunne itsesi - testi Triangles Peilikorttien avulla. Korteissa on 250 havaintoa ihmisen käyttäytymisestä ja ajattelusta. Valitset niistä ne, jotka kuvaavat parhaiten itseäsi. Lopputuloksena näet, mitä miellejärjestelmää käytät eniten ja mitä ehkä kannattaisi vahvistaa. Opit tuntemaan paitsi itsesi - myös läheisesi paremmin.

Peilikortit perustuvat NLP:n miellejärjestelmiin ja erottelutyyleihin. Ne on toteutettu ihmisen kättäytymistä havainnoimalla erilaisissa elämän tilanteissa.

Korttipakkaus sisältää 45 laadukasta korttia, joiden toisella puolella on kuva ja toisella teksti. Tekstien avulla havainnoit omaa ja muiden kättäytymistä.

Ohjekirjasessa on tarkempi kuvaus kunkin käyttäytymistyylin lajityypillisyydestä. Siitä löydät myös taustaa sille, miten erilaiset käyttäytymistyylit syntyvät. Ohjekirjasessa kerrotaan esimerkein, mitä tapahtuu työelämässä päivittäin erilaisten käyttäytymistyylien törmäillessä toisiinsa.

Kortit ovat tutkimusmatka ihmiseen arjessa. Huumori on mukana jokaisessa kortissa, varsinkin Karkkimaa-korteissa, jotka kuvaavat meitä silloin, kun käyttäydymme kuin aasit. Löydät korteista, et vain itseäsi, vaan myös mummot ja vaarit, lapsesi ja vanhempasi, aviopuolisosi ja rakkaimpasi, opettajasi ja esimiehesi, työkaverisi, ystäväsi ja tuttavasi, kaupan kassan ja bussikuskin. Yhtäkkiä ymmärrät heitä kaikkia paremmin. Tulet hämmästymään kuinka totta kortit ovat.

30,00 €
here