Maksutavat ja toimitusehdot

Kirjoita alaotsikko tähän

Maksuvaihtoehdot

1) Verkkomaksuna maksaessasi toimitamme tilauksesi 1-4 päivän kuluttua maksun saapumisesta tilillemme. Verkkopankkimaksulla maksaessa veloitetaan maksun välittäjän ilmoittamat maksut.

2) Postiennakkona tilatessasi maksat tuotteen noutaessasi sen postista.
Postikulujen lisäksi lisätään 4,30 euroa postin perimä postiennakkomaksu.
Jos tilattua postiennakkoa ei lunasteta, perimme 10 euron lunastusmaksun.

3) Ennakkomaksuna maksettaessa maksat tilauksen tilillemme: BIC: NDEAFIHH
FI44 1146 3001 103859. Maksa kokonaissumma, joka koostuu tuotteen hinnasta ja postikuluista. Toimitamme tilauksesi 1-4 päivän kuluttua maksun saapumisesta tilillemme.

4) Laskutusasiakkaat: koskee kuntia, kaupunkeja ja yrityksiä. Pyydämme tekemään tilauksen sähköpostiimme: info@triangleskoulutus.net

Toimituskulut
Kaikki hintamme sisältävät arvolisäveron. Toimituskulut määräytyvät tuotteiden painon mukaan sisältäen posti- ja käsittelykulut:
1-2 kirja ja kortit postituskuluina: 5,90 euroa
1 kirja tai kortit postituskuluina: 3,60 euroa
3-5 kirjaa ja kortit postituskuluina: 7,90 euroa

Palautusoikeus ja ostoturva
Yksityishenkilöillä on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotepalautuksissa toivomme yhteydenottoasi ennen palautusta sopiaksemme palautustavasta ja maksuttomasta asiakaspalautuksesta postin kautta. Jos olet suorittanut maksun tilausta tehdessäsi, liitä mukaan pankkitilisi numero maksupalautusta varten. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yrityksen tekemiä tilauksia ja ostoja.

Tuotevirheestä ilmoittaminen
Tarkista tuote sen saatuasi. Ota yhteyttä välittömästi, jos havaitsit virheen saadaksesi uuden, virheettömän tuotteen tilalle. Vastaamme tuotteittemme virheistä kuluttajasuojalain 5:16 §:n mukaan ilmoitettuasi virheestä kohtuullisessa ajassa.

Maksamisen turvallisuudesta ja henkilötietojen käsittelystä
Tilauksen yhteydessä kerättävät tiedot tallennamme vain tilauksen toimittamista ja asiakassuhteen ylläpitoa varten. Tietoja ei anneta ulkopuolisille. Ostostesi maksaminen on turvallista. Pankkipainikkeilla maksaminen tapahtuu pankkisi turvaohjeiden ja salatun internet-yhteyden välityksellä.

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Palveluntarjoaja: Checkout Finland Oy [2196606-6] yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksun voit suorittaa myös PayPalin tai PayTrailin kautta.

Triangles koulutusten maksaminen

Maksu toimii ilmoittautumisena
Ilmoittautumisesi kurssille on sitova vasta, kun olet maksanut kurssimaksun 7 päivää ennen kurssin alkua. Muista merkitä mille kurssille ilmoittaudut. Kurssimaksu sisältää aina arvonlisäveron (24%).

Peruutusoikeus
Jos olet maksanut kurssimaksun, sinulla on oikeus perua se 7 päivää ennen kurssin alkua. Myöhemmin perutuista kursseista perimme 50% kurssin hinnasta. Kurssin aloituspäivänä perutusta kurssista perimme kurssin hinnan. Lääkärintodistuksella todistetut sairaudesta johtuvat peruutukset käsitellään erikseen.

Epäselvissä asioissa ota aina yhteys: info@triangleskoulutus.net tai 045 6521725

here