Vapaus

15.07.2020

Kun minulta on elämäni aikana kysytty, mikä minulle on tärkeää, niin aivan varmasti yksi vastauksistani on ollut Vapaus! Olen kai luetellut, minkälaista vapautta tarkoitan, kunnes yhtenä päivänä näinkin vapauden aivan toisin.

Vapaus, jota olen koko ikäni arvostanut, hakenut ja halunnut, muuttikin muotoaan. Vapaus vain on. Se on siinä, että jättää kaiken olemaan niin kuin se on. Niin, ettei manipuloi sitä muuksi, antaa sen olla mitä on.

Vapaus on kaikessa, mutta sen tajuaminen ja löytäminen edellyttää sitä, että antaa kaiken vain olla. Edes kuvittelemalla ei saa mitään muuttaa, ei ajattelemalla, ei toivomalla, ei uneksimalla.

Vapaus on sitä, että kaikki on sellaisenaan sitä, mitä on. Se on nondualistitsta, ei hyvää, ei pahaa, ei mitään, kaikki vain on, sitä on vapaus! Siinä on vapaus alati läsnä, ei missään löydettävissä.

Kuvan lähde: Pixapay /Stocksnap
Kuinkas kävikään..

Otsikkosi Menee Tähän

Kirjoita alaotsikko tähän

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi.

Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla.

here